Afbeelding
Foto: HENT24

HENT24 dé slimme boekhouder

Algemeen

Merselo | Administratie. Voor veel ondernemers is dit absoluut niet het favoriete onderdeel van de bedrijfsvoering. Bij HENT24, het nieuwe boekhoudkantoor van Roger Holthuijsen en Conny van Tilburg, weten de daar wel raad mee. "We zijn geen traditioneel administratiekantoor. We zijn een slimme boekhouder die maximaal gebruikmaakt van alle automatiseringsmogelijkheden", legt Holthuijsen uit.


De kersverse ondernemers uit Merselo en Belfeld richten zich met hun heldere service, hoog kennisniveau en ervaring op de startende, kleine en middelgrote ondernemers. "We zijn laagdrempelig, hebben een vlotte uitstraling en samen vormen we een dynamisch team", vertelt Van Tilburg. Beiden hebben hun sporen in de branche verdiend zo heeft Holthuijsen 25 jaar ervaring in de accountancy en Van Tilburg timmert al 11 jaar aan de weg. De laatsten jaren werkte het duo bij hetzelfde bedrijf, maar zowel Holthuijsen als Van Tilburg vond het tijd voor een eigen onderneming. "Dat is aan de ene kant erg spannend, maar we weten waar onze kwaliteiten liggen en wij pakken het net even anders aan dan de concurrentie dus daar liggen ook kansen."


Yuki-platform

HENT24 koerst voortvarend op modern en papierloos administratiegemak voor de ondernemer. Het geavanceerde Yuki-platform, het geavanceerde boekhoudprogramma waarmee HENT24 werkt, vormt hierbij een stevig fundament. "Werken in een online omgeving heeft enorm veel voordelen. Het platform is altijd en overal beschikbaar. Je hebt altijd inzicht in de meest actuele cijfers. Met Yuki kun je veilig samenwerken in een beschermde omgeving. We zijn onderscheidend door onze eenvoud en transparante werkwijze." Dankzij Yuki kunnen de klanten van HENT24 hun boekhouding volledig inzien op hun telefoon en behoort de ordnerkast tot het verleden. "Natuurlijk kunnen we nog steeds met een papieren boekhouding werken, maar dit is veel makkelijker en sneller. De klant ziet in een speciale app de fictieve ordnerkast en kan op die manier een ordner uit de schap trekken."

Holthuijsen en Van Tilburg bieden dus een compleet pakket aan voor al je administratie. Van loonstrook tot jaarrekening, voor alles heeft HENT24 een oplossing. "We werken met vaste tarieven in de vorm van pakketten. De vaste pakketprijzen worden afgestemd op de grootte van je onderneming en gewenste niveau van digitalisering. We bieden drie pakketten aan met drie aanvullende bundels. Ieder pakket biedt alle standaard dienstverlening en is afgestemd op bedrijfsgrootte. Daarnaast hebben we nog een aantal Yuki-bundels om de digitalisering en het gebruikersgemak te maximaliseren. Aan de hand van realtime cijfers ondersteunen we de bedrijfsvoering en helpen wij bij het realiseren van doelen. We kunnen op locatie werken en daarmee maken we de lasten voor u zo laag mogelijk. We nemen onze klanten zoveel mogelijk werk uit handen."

Meer informatie over HENT24 is te vinden op de website www.hent24.com.

Uit de krant