Acht jubilarissen Zonnebloem | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De acht jubilarissen van de afdeling Rooy van de Zonnebloem.</p>

De acht jubilarissen van de afdeling Rooy van de Zonnebloem.

(Foto: Persfoto)

Acht jubilarissen Zonnebloem

De Venrayse afdeling Rooy van de Zonnebloem kent bijna vijftig enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers, die ook in dit lastige jaar heel actief zijn voor hun gasten. Acht van hen doen dat nu al tien jaar. 

Om de waardering van het bestuur en van de landelijke vereniging daarvoor tot uitdrukking te brengen, organiseerde het bestuur op 30 november een kort huldebetoon in De Kemphaan. Gezien de coronavoorschriften anders dan anders, met afstand tot elkaar, zonder borrel, maar toch een beetje feestelijk. Voorzitter Jo van Lieshout mocht hen ook namens Sinterklaas in het zonnetje zetten, want hij stuurde vanuit zijn thuiswerkplek hem een rijm toe. De zilveren speld kon natuurlijk niet worden opgespeld, maar werd samen met de oorkonde aangereikt. Dat deed Jo van Lieshout uit naam van de landelijke vereniging Zonnebloem. Met de speld waardeert de vereniging de jarenlange inzet.

Gelukkig is dit jubileum voor de meesten ‘slechts’ een tussenstap omdat ze hun belangrijke vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem voortzetten.

Op de foto (op afstand) van links naar rechts de jubilarissen Agnes Pelzer, Ria de la Roy, Els van Zwol, Marlies Thijssen, Harrie Francken, Hennie Dube, Hilde van Mierlo en Tiny Steinmann.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten