Twee winnaars kleurwedstrijd | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Willem Menting

Twee winnaars kleurwedstrijd

De twee winnaars van de sinterklaaskleurwedstrijd van nieuwsblad Peel en Maas hebben vorige week hun prijzen in ontvangst genomen. De tweede prijs, het stripboek van de Venrayse YouTubester Dylan Haegens, ging naar Nora Zegers.

De hoofdprijs was voor Palesa Jansen (foto). Tante Truus aan de Merseloseweg 76A stelde de hoofdprijs ter beschikking in de vorm van een groot cadeau. Palesa keek haar ogen uit en begon al snel enthousiast met het uitpakken van haar hoofdprijs. Tante Truus had een grote doos Unico bouwblokken ter beschikking gesteld en Palesa was er zichtbaar heel erg blij mee.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten