Jongen (13) overleden na ongeval | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Beeld; politie

Jongen (13) overleden na ongeval

De 13-jarige jongen die op zaterdag 14 november rond 20.20 uur met zijn fiets betrokken raakte bij een verkeersongeval en daarbij ernstig gewond raakte, is deze week in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie woensdag. 

Het ongeval vond plaats op de kruising Westsingel - Veltumse Kleffen in Venray, waar de tiener met zijn fiets werd geschept door een auto. 'Verdere mededelingen worden uit piëteit naar de nabestaanden niet gedaan', aldus de politie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten