Van Kreij mist eerste deel voorbereiding EK | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Archief Peel en Maas

Van Kreij mist eerste deel voorbereiding EK

Handbalster Harma van Kreij (26) mist de eerste dagen van de voorbereiding met Oranje op het Europees kampioenschap in Denemarken. De speelster uit Geijsteren verblijft tot en met donderdag thuis in quarantaine, omdat een teamgenote van Van Kreij bij het Sloveense RK Krim Mercator positief is getest op corona. Ook Angela Malestein verblijft in thuisquarantaine.

Van Kreij en Malestein speelden afgelopen weekend met hun clubs tegen elkaar in de Champions League. Malestein won met het Hongaarse FTC-Rail Cargo Hungaria, de handbaltak van multisportvereniging Ferencvaros, het duel met 32-16. Van Kreij staat voor haar debuut bij Oranje. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten