Verdachte brief loos alarm | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: VieCuri

Verdachte brief loos alarm

Bij de receptie van VieCuri Venray is maandagochtend een brief met korrelige inhoud geleverd. Gezien de berichtgeving van vorige week is uit voorzorg contact opgenomen met de politie en brandweer. Beide partijen zagen geen reden voor ontruiming. De politie heeft de brief meegenomen voor verder onderzoek. Uit dit onderzoek bleek vervolgens dat de brief geen gevaar oplevert.

De afgelopen dagen is al op meerdere plaatsen een poederbrief bezorgd, vorige week nog in het Laurentiusziekenhuis in Roermond.  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten