Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Sandra Rasing, eigenaresse van Pand 16, overhandigt de prijs aan Doritha van Duuren.</p>

Sandra Rasing, eigenaresse van Pand 16, overhandigt de prijs aan Doritha van Duuren.

(Foto: Persfoto)

Doritha winnares mondkapje-event

Doritha van Duuren uit Veulen is winnares van het mondkapje-event Vrouwen Samen Sterk.

Alle leden van Vrouwen Samen Sterk uit Veulen hebben onlangs een mondkapje ontvangen en kregen vervolgens de opdracht om het te versieren voor het mondkapje-event VSS.

De modeshow bij Pand 16, die gepland stond voor de ledenavond, kon echter niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Zo ontstond het idee om een eigen digitale modeshow met mondkapjes te organiseren voor de leden. Uit alle inzendingen van de selfies met mondkapje heeft Sandra Rasing, eigenaresse van Pand 16 in Horst, een winnares gekozen. De prijs die ze konden winnen was een cadeaubon, die beschikbaar gesteld is door Pand 16.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten