A Birds Luck presenteert single No Time | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Merel Klaassen en Luuk Dijsselbloem &nbsp;presenteren hun single No Time.&nbsp;</p>

Merel Klaassen en Luuk Dijsselbloem  presenteren hun single No Time. 

(Foto: Anne Janssen)

A Birds Luck presenteert single No Time

No Time is de titel van de eerste single van A Birds Luck, een nieuw muzikaal duo bestaande uit Merel Klaassen (18) uit Vierlingsbeek en Luuk Dijsselbloem (17) uit Rijkevoort. Beide jeugdige muzikanten kijken uit naar de release van de single.

In de nacht van vrijdag op zaterdag vanaf 00.00 uur is de debuutsingle van de twee multi-instrumentalisten op platforms als Spotify en YouTube te beluisteren. Merel neemt in dit door haar geschreven nummer de zang voor haar rekening, Luuk de muziek. “Gitaar, basgitaar, drums en piano”, somt Merel op. “Het nummer gaat erover dat er eigenlijk niet genoeg tijd is om alles te kunnen doen wat je zou willen. Dat je dus maar het beste moet maken van je leven en moet proberen te genieten van elk moment.”

Bij de technische totstandkoming van het nummer kregen de twee ondersteuning van een vriend van Luuk, Milan Dolk uit Boxmeer. “Hij heeft ons hierbij geholpen en het nummer uiteindelijk gemixt. De single is opgenomen in de studio van de ouders van Luuk, die in een coverband van The Cranberries spelen. Ja, we zijn natuurlijk erg benieuwd naar de reacties op onze eerste single.”

Merel Klaassen is net als Luuk DIjsselbloem wat je noemt een multi-instrumentalist. De Vierlingsbeekse kan onder meer muzikaal uit de voeten op akoestisch gitaar en piano. Ze kan dus spelen én zingen. De twee ontmoetten elkaar tijdens hun middelbareschooltijd op Metameer in Stevensbeek. “Tijdens onze examenreis naar Parijs kwamen we met elkaar in gesprek. Daarna hebben we samen op school muziek gemaakt en bleek dat we op muzikaal gebied een klik hadden. Alhoewel ik nu in Maastricht de studie Econometrie volg en Luuk aan de HAN in Nijmegen de opleiding tot leraar economie doet, zijn we er toch in geslaagd om No Time te produceren. En daar zijn we beiden erg trots op. De bedoeling is zeker om in de toekomst samen nieuwe muziek te blijven maken.”

Kijk voor meer informatie over A Birds Luck op de Facebookpagina van dit muzikale duo.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten