Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Burgemeester Winants (derde van links) met leden van serviceclub Kiwanis Schie&euml;persland.</p>

Burgemeester Winants (derde van links) met leden van serviceclub Kiwanis Schieëpersland.

(Archieffoto Peel en Maas )

Ophalen warme jassen kan beginnen

De Limburgse actie Geef een jas en verwarm een hart is op de helft. Vanaf 19 november stopt het inzamelen en een week later kan het uitdelen beginnen. 

De jassenactie is in Venray een groot succes, meldt de gemeente. Na drie inzameldagen stond de teller bij het inzamelpunt in de Schoolstraat in Venray (voorheen Expert) op bijna 900 jassen. Op woensdag 18 november hebben de vrijwilligers van serviceclub Kiwanis Schieëpersland de laatste jassen ingenomen. Ze hopen de actie te beëindigen met 1000 jassen of meer.

Vanaf woensdag 25 november kunnen Venraynaren die een warme jas nodig hebben die gratis ophalen bij 2Switch op De Hulst 9 (naast autobedrijf Strijbosch) in Venray-Oostrum. Afhalen van jassen kan elke woensdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur. Uiterlijk tot Kerstmis en natuurlijk zolang de voorraad strekt.

Donderdag 26 november maakt L1 de uitslag van de actie bekend. Aan de inzamelacties, die twee jaar geleden begon in Maastricht, deden 24 van de 31 Limburgse gemeenten mee.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten