Winter Drive Thru bij hotel Asteria | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Asteria maakt zich op voor de zogeheten Winter Drive Thru.&nbsp;</p>

Asteria maakt zich op voor de zogeheten Winter Drive Thru. 

(Foto: Persfoto)

Winter Drive Thru bij hotel Asteria

Van noodels, curryworst en een broodje carpaccio tot hamburgers XL en pannenkoeken. Een grote variatie aan gerechten is vanaf donderdag 12 november te verkrijgen in de zogeheten Winter Drive Thru van hotel Asteria. Het terrein aan de Maasheseweg wordt omgebouwd tot een winterlandschap, waar allerlei hapjes en gerechten zijn af te halen.

Bezoekers kunnen hier met de auto doorheen rijden en hun eten afhalen of opeten in een winterse sfeer. Bij de ingang is het mogelijk om je bestelling door te geven, waarna je vervolgens over het versierde terrein kunt rijden en een plekje kunt uitzoeken. Er is voor ieder wat wils. As de kinderen lekkere frietjes willen, papa zin heeft in spareribs en mama in een risotto, dan kan dat. Voor de kleine gasten zijn er speciale winterse smulboxen, waarbij ze een leuke verrassing krijgen. 

Op zondag zijn ook de wandelaars en fietsers van harte welkom om een kopje koffie, thee of zelfs glühwein af te halen, eventueel samen met een lekkere warme wafel of andere lekkernijen die te verkrijgen zijn in de zogeheten Walk Thru. De drive-thru is voorlopig iedere vrijdag en zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op zondag vanaf 12.00 uur. Tot 21.00 uur hebben de bezoekers dan de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen, te genieten van de gezelligheid en/of een van de lekkere gerechten te bestellen. Tijdens de openingstijden is het de bedoeling dat iedereen in de auto blijft zitten, de gerechten worden na de bestelling netjes naar de auto gebracht door een van de Asteria-medewerkers.

Op donderdag 12 november is er een speciale drive-tru-try-out-avond. Alle bezoekers die dan de gerechten komen afhalen, krijgen 25 procent korting op de gehele rekening. Op de voorpagina van nieuwsblad Peel en Maas staat deze week weer een Asteria-advertentie. Tegen inlevering van deze advertentie krijg je vanaf vrijdag 13 november 17.00 uur 10 procent korting op je drive-thru-rekening.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten