Medewerkers De Zorggroep ontvangen zorgbonus in december | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>&nbsp;In december wordt de zorgbonus uitbetaald aan alle medewerkers die momenteel bij De Zorggroep in dienst zijn en gewerkt hebben in de periode tussen 1 maart en 1 september.&nbsp;</p>

 In december wordt de zorgbonus uitbetaald aan alle medewerkers die momenteel bij De Zorggroep in dienst zijn en gewerkt hebben in de periode tussen 1 maart en 1 september. 

(Foto: Han Siebers)

Medewerkers De Zorggroep ontvangen zorgbonus in december

De Zorggroep heeft een aantal weken geleden het initiatief genomen om met een groot aantal Limburgse VVT-organisaties een gezamenlijk statement te maken rondom de zorgbonus. Ze hebben voor iedereen de zorgbonus aangevraagd en aan minister Hugo de Jonge hebben ze deze beslissing per brief uitgelegd. Ondanks dat er nog geen definitieve toekenning is vanuit het ministerie van Volksgezondheid, heeft de raad van bestuur ertoe besloten om de zorgbonus uit te keren in december. 

Bestuurder Marc van Ooijen: “We zijn teleurgesteld in hoe de subsidieregeling is opgezet. Ook de uitwerking van de regeling is erg ingewikkeld en neemt veel tijd in beslag. Daarom trekken we ons eigen plan. Al onze medewerkers hebben een cruciale bijdrage geleverd om de coronacrisis onder controle te krijgen. En helaas is het nog niet voorbij. We vinden het dan ook belangrijk dat de zorgbonus als blijk van waardering zo snel mogelijk wordt uitbetaald.”

In december wordt de zorgbonus van 1000 euro netto uitbetaald aan alle medewerkers die momenteel bij De Zorggroep in dienst zijn en gewerkt hebben in de periode tussen 1 maart en 1 september. Met uitzondering van degenen die meer dan twee keer modaal verdienen. Ook voor ZZP’ers, uitzendkrachten, stagiaires en medewerkers die inmiddels uit dienst zijn is de zorgbonus aangevraagd. Voor hen kan uitkering vanwege de administratieve uitvoering iets langer duren. Naar verwachting wordt dit januari. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten