LVK-finale alleen op de radio | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Bjorn en Mieke zijn dit jaar zeker niet van de partij op het LVK.</p>

Bjorn en Mieke zijn dit jaar zeker niet van de partij op het LVK.

(Foto: Henk Lammen)

LVK-finale alleen op de radio

Niet alleen de drie halve finales, maar ook de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op L1 Radio. De Stichting LVK besloot dat er géén tv-uitzending komt. “Het besluit is genomen in het licht van de coronamaatregelen van het kabinet en de verwachting dat de beperkende maatregelen nog tot medio januari zullen duren”, laat de stichting aan L1 weten. De finale vindt plaats op vrijdag 29 januari.

De deelnemers kunnen vanaf woensdag 11 november hun lied insturen voor het LVK 2021. De inschrijving sluit op 5 december en op zaterdag 12 december beslist de vakjury welke 45 liedjes in aanmerking komen voor de drie halve finales. De halvefinalisten komen in actie op 8, 15 en 22 januari. De bekendmaking van de halvefinalisten is op maandag 14 december. De finalisten worden op zondag 24 januari bekendgemaakt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten