Alzheimer Café op Peel en Maas TV | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Logo Peel en Maas TV

Alzheimer Café op Peel en Maas TV

Op maandag 9 november is op Peel en Maas TV weer een uitzending van het Alzheimer Café Venray te zien. Het thema is ditmaal het niet-pluisgevoel. 

Beginnende dementie kondigt zich vaak aan met gedragsveranderingen en vergeetachtigheid. Het geeft een gevoel van onzekerheid en angst, zowel bij de persoon zelf alsook bij mensen in zijn of haar omgeving. Dit wordt het niet-pluisgevoel genoemd. Daarom is het belangrijk om er tijdig over te praten en informatie in te winnen.

In het komende Alzheimer Café komen twee deskundigen aan het woord: Karin Drumen, praktijkondersteuner bij de huisarts, en Kitty Janssen, wijkverpleegkundige bij De Zorggroep.

De eerste uitzending is op Peel en Maas TV te zien op maandag 9 november, in de cyclus die om 19.00 uur start. Het programma wordt vervolgens in de reguliere tv-cyclus herhaald tot en met dinsdag 10 november 19.00 uur. De productie van dit programma is in handen van Audica Video in Blitterswijck. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten