Stef en Tamara genieten van hun eigen Pruuf 't Mar Bier.
Stef en Tamara genieten van hun eigen Pruuf 't Mar Bier. Foto: Dennis Claessens.

Pruuf Mar komt met eigen blond biertje

Algemeen

Nu de optredens van Pruuf Mar grotendeels zijn geschrapt komen Stef en Tamara Koonings met iets nieuws. Broer en zus uit Ysselsteyn hebben in samenwerking met een Belgische brouwerij een blond biertje op de markt gebracht met de naam Pruuf ‘t Mar Bier. “We zijn heel blij met het eindresultaat”, vertelt Stef Koonings enthousiast. “We hebben 2500 liter bier laten brouwen.”

Het zangduo speelde al langer met de gedachte om een eigen biertje te brouwen. “Het pas ook heel goed bij onze naam Pruuf Mar. We wilden in deze tijd toch wat beleving bij de mensen thuis brengen en de interactie te zoeken. Dat hopen we op deze manier toch een beetje te kunnen bereiken. Het bier is door de eerste mensen goed ontvangen. We zijn naar een brouwerij in België gegaan om ons bier samen te stellen. Dat was al een beleving op zich. Mocht ons bier uitverkocht zijn, dan kunnen we altijd nog wat laten brouwen.”

Komende weekeinde gaan Stef en Tamara langs de deuren in de gemeente Venray om hun bierbestellingen aan huis te bezorgen. Het bier kan besteld worden via pruufmarbier.nl/lanceringsactie.

Uit de krant