Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Venrays Verleden 10 is gepresenteerd.&nbsp;</p>

Venrays Verleden 10 is gepresenteerd. 

(Foto: Eigen foto)

Presentatie Venrays Verleden op Peel en Maas TV

Op Peel en Maas TV is komende vrijdag om 15.00 en 19.00 uur een reportage te zien over de presentatie van het tiende deel van Venrays Verleden.

In deze uitzending komen onder meer een aantal schrijvers van het boek aan het woord. Burgemeester Luc Winants nam het eerste exemplaar in ontvangst. In dit nieuwe deel komen in 232 pagina’s vijftien artikelen aan de orde. Het boek is vanaf komende zaterdag te koop in de boekwinkels Roojboek, Primera en Bruna en het VVV-kantoor voor 15 euro. En digitaal via secretariaat@historischplatformvenray.nl.

Deze uitzending wordt komende zaterdag om 15.00 en 19.00 uur en komende zondag om 15.00 en 19.00 uur op de Venrayse lokale tv-zender herhaald. Ook is de uitzending te zien op alle socialmediakanalen en het YouTubekanaal van Peel en Maas (TV).

In nieuwsblad Peel en Maas deze week meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten