Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De winnaars van vorig jaar samen op foto.&nbsp;</p>

De winnaars van vorig jaar samen op foto. 

(Foto: archief Peel en Maas)

Sportgala Venray slaat een jaar over

Het Peel en Maas TV Sportgala Venray zal dit jaar niet plaatsvinden. Het bestuur van de stichting vindt het niet verantwoord om in de coronacrisis een evenement te organiseren. 


“Bovendien mag het ook niet binnen de huidige maatregelen”, vult Maurice Ambaum, voorzitter van de stichting, aan. “Het sportgala in Zaal Zeven wordt jaarlijks bezocht door gemiddeld ruim 250 mensen. Een evenement met dat aantal bezoekers is nu verboden. Maar ook al had het wel gemogen, dan nog zouden we het sportgala niet organiseren. Het is niet verantwoord om zoveel mensen een avond lang dicht op elkaar te laten zitten. Daarnaast is het ook een vreemd sportjaar, met veel competities en evenementen die niet of slechts gedeeltelijk zijn doorgegaan. Het is niet mogelijk om voor dit jaar representatieve sportprijzen uit te reiken.”

Het volgende sportgala zal in december 2021 plaatsvinden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten