Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: pixabay

Coronavirus zit dorpsraden weer in de weg

Het Dorpsradenoverleg Venray (DRO) op maandag 2 november is van de agenda gehaald vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. 

Tijdens de eerste coronagolf in maart werden ook al vergaderingen geschrapt. Daarna werd weer enkele keren fysiek vergaderd in de dorpshuis De Gelderkoel in Heide, met inachtneming van de anderhalvemetermaatregel. Drie weken geleden verscherpte het kabinet de maatregelen vanwege de oplopende besmettingen. “In de gemeenschapshuizen mogen voorlopig geen koffie, thee en andere consumpties worden gebruikt”, laat DRO-secretaris Erwin Janssen weten. “Daarbij is een mondkapje verplicht bij binnenkomst en vertrek. Gezien deze nieuwe maatregelen en de schaars gevulde agenda besloot het dagelijks bestuur de vergadering van november te schrappen.” Er wordt ook niet digitaal vergaderd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten