Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Tennissers mogen toch niet dubbelen

Tennissers mogen toch niet dubbelen. Dat heeft de veiligheidsregio Limburg-Noord vrijdagmiddag aan de diverse tennisverenigingen in de regio laten weten. Jeugd tot zeventien jaar mag wel dubbelen. In eerste instantie was dubbelen nog wel toegestaan, maar dat is nu dus ook verleden tijd.

Ook in de tenniswereld zijn competitiewedstrijden verboden vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Alleen recreatief tennissen is toegestaan.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten