Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Voorzitter Hay Rongen heeft de website van Stichting Ald Oeldere online gezet. </p>

Voorzitter Hay Rongen heeft de website van Stichting Ald Oeldere online gezet.

(Foto: eigen foto)

Nieuwe website stichting Ald Oeldere

Om nog beter zichtbaar te zijn heeft stichting Ald Oeldere afgelopen dinsdag hun nieuwe website gelanceerd. De website is bereikbaar via www.historie-oirlo.nl. De Stichting Ald Oeldere is al sinds 2008 deelnemer bij de Venrayse cultuurhistorische website RooyNet en is nu met een eigen website gemakkelijker te vinden.

Een eigen website stelt de stichting in staat om haar activiteiten nog meer onder de aandacht te brengen. Het is min of meer het uithangbord, het visitekaartje, waarmee de stichting zich graag aan zoveel mogelijk mensen wil presenteren. Bezoekers van deze website worden voorzien van de meest relevante informatie van de stichting. Op de website kunnen ze onder meer informatie vinden over het beleidsplan, de activiteiten en de organisatie. Daarnaast vinden de bezoekers op de website nadere informatie op het gebied van de Oirlose historie, cultuur en heemkunde.

De cultuurhistorische website RooyNet is doorgelinkt naar deze nieuwe website. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten