Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Shelly Boom

Meldingen van ratten in Venray

Bij de gemeente Venray komen wekelijks een tot twee meldingen over ratten binnen. Aan de Castenrayseweg in Castenray zijn er de laatste weken al enkele gevangen. 

De gemeente Venray laat weten dat rattenoverlast in Castenray, waar vorig jaar ook al melding werd gemaakt van ratten, geen structureler probleem is dan in andere dorpen en wijken. Een woordvoerder van de gemeente Venray adviseert bij het zien van ratten altijd contact met de gemeente op te nemen. De melder krijgt dan enkele vragen voorgelegd en hem of haar wordt gevraagd de situatie in de gaten te blijven houden. In het eerste helft van dit jaar kreeg Kennis- en Adviescentrum Dierplagen uit heel Nederland 1280 meldingen van ratten, waarvan 15 uit Limburg.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten