Logo peelenmaasvenray.nl

Start reconstructie Meerlosebaan

Op maandag 2 november start aannemer BAM uit Helmond met de reconstructie van de Meerlosebaan en de aanleg van een vrij liggend fietspad. Daardoor is de Meerlosebaan afgesloten voor alle verkeer tussen de Blauwe Steen (entree golfclub) en Heikampweg. De werkzaamheden gaan, onder voorbehoud van werkbaar weer, duren tot het einde van het jaar.

De omleiding voor het doorgaande verkeer staat aangegeven en loopt via de Wanssumseweg en de Geijsterseweg. Aanwonenden kunnen hun woning wel bereiken. Na de reconstructie van de weg en de aanleg van het fietspad ontstaat een veilige verbinding voor met name het fietsverkeer uit Geijsteren naar Wanssum en vice versa. Het gehele traject krijgt een dynamische verlichting. Deze verlichting brandt in principe niet (voor de flora en fauna) en gaat slechts lokaal aan als er een fietser passeert.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten