Vorig jaar was het nog volop griezelen in het centrum van Venray.
Vorig jaar was het nog volop griezelen in het centrum van Venray. Foto: Rikus ten Brücke

Koopzondag Halloween zonder griezels

Algemeen

De Halloween-editie van de koopzondag ziet er op 25 oktober anders uit dan gepland. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om activiteiten in het centrum van Venray te organiseren rondom het thema Halloween. De organisatie had een alternatieve koopzondag bedacht, maar het alternatief werd geschrapt. De winkels in Venray zijn komende zondag wel gewoon geopend.

Het was al snel duidelijk dat er geen dans- en muziekgroepen zouden optreden in het centrum van Venray. Wel waren er veel solo-optredens gepland door onder meer een goochelaar en ballonnenheks. ‘In de winkels is het heel goed mogelijk om veilig inkopen te doen’, laat Venray Centraal weten. ‘Let uiteraard op de coronamaatregelen.’

Kleurplaten
Wel waren er al 3000 kleurplaten rondgedeeld via alle scholen. ‘Alle kinderen worden van harte uitgenodigd om de tekeningen toch in te leveren en natuurlijk zullen we ze beoordelen om de prijzen te kunnen uitreiken’. De eerste prijs is een cadeaubon van 50 euro van Intertoys, de tweede prijs is een cadeaubon van 25 euro van Jamin en de derde prijs is een Dopper met je eigen naam van de Wereldwinkel.

Uit de krant