Gejuich bij het team van  Bike Totaal Dekkers Tweewielers uit Wanssum na het winnen van de landelijke verkiezing.
Gejuich bij het team van Bike Totaal Dekkers Tweewielers uit Wanssum na het winnen van de landelijke verkiezing. Foto: Eigen foto

Dekkers Tweewielerwinkel van het Jaar 2020

Algemeen

De verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2020 is gewonnen door Bike Totaal Dekkers Tweewielers uit Wanssum. De uitverkiezing is voor Rob en Sandra Dekkers en hun medewerkers een kroon op het werk van de afgelopen jaren. De prijs werd maandagavond uitgereikt in Wanssum.


Een trotse Rob Dekkers stond een dag later nog volop te glunderen. “Ik had dit niet verwacht. We waren onder de collega’s wel de favoriet, maar er waren toch ook een paar andere hele goede kandidaten. We konden de bekendmaking volgen via een livestream. Toen vervolgens het moment daar was, gebeurde er in eerste instantie niets. Totdat opeens een auto kwam aangereden en de jury uitstapte. Toen was het voor ons duidelijk.”

Voor Dekkers een mooie mijlpaal. “Hoger kun je niet komen. Een prestatie die wij als team hebben geleverd en waar we knetterhard voor gewerkt hebben. Hier zijn we allemaal heel trots op. Erg gaaf en een mooie bevestiging dat onze manier van klantbenadering zijn vruchten afwerpt.”

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie en een felicitatiepagina. 

Uit de krant