Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Hoofdredacteur Ron Koenen (links) en directeur-eigenaar Christ van den Munckhof.<br><br><br><br></p>

Hoofdredacteur Ron Koenen (links) en directeur-eigenaar Christ van den Munckhof.(Foto: Persfoto)

Video: Peel en Maas mediapartner Venray Big Business

Mediaplatform Peel en Maas in Venray heeft zich als mediapartner verbonden aan het nieuwe ondernemersevent Venray Big Business, dat op woensdag 25 maart plaatsvindt in de Venrayse schouwburg.


De officiële beurskrant wordt uitgegeven door Van den Munckhof Print en Media en de ondernemersbeurs wordt daarnaast via verschillende mediakanalen van Peel en Maas onder de aandacht gebracht. Uiteraard is Van den Munckhof zelf ook met een stand aanwezig op Venray Big Business, dat wordt georganiseerd door Omzetters uit Venray.

“We zullen op de beurs zowel onze multifunctionele mediatak met onder meer nieuwsblad Peel en Maas, Peel en Maas TV en onze socialmediakanalen presenteren, maar ook onze drukkerij”, zegt directeur-eigenaar Christ van den Munckhof. “Op het gebied van drukken en printen zijn er ook tal van bijzondere ontwikkelingen en we willen ondernemers laten zien welke mogelijkheden wij allemaal hebben.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten