Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Angelique Vaessen voor de camera van het tv-programma Altijd Jong. </p>

Angelique Vaessen voor de camera van het tv-programma Altijd Jong.

(Foto: Eigen foto)

Beej Janssen op tv bij Altijd Jong

Woon-, kook- en kadowinkel Beej Janssen aan de Grote Markt 10 in Venray nam afgelopen week deel aan de opnames voor het RTL4-programma Altijd Jong.

“We waren uitgenodigd door Parfum Point Refill om mee te doen aan de uitzending om hun parfum concept te promoten”, meldt Angelique Vaessen. “Parfum Point Refill is een concept dat wij in onze winkel verkopen. Het zijn parfums van zeer goede kwaliteit met bekende geurnoten voor zeer leuke prijzen. Als het flesje leeg is, kun je het tegen een gereduceerd tarief weer laten bijvullen. Het is dus ook duurzaam.”

Dit tv- item wordt zaterdag 26 september om 17.00 uur en zondag 27 september om 13.50 uur uitgezonden op RTL 4. Het item duurt 1,5 minuut en daarna komt er op internet nog een uitzending die ongeveer vijf minuten duurt. “Onze winkel en wij komen dus goed in beeld.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten