Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Bloemen en felicitaties van burgemeester Luc Winants voor wethouder Jan Jenneskens. &nbsp;</p>

Bloemen en felicitaties van burgemeester Luc Winants voor wethouder Jan Jenneskens.  

(Foto: Rikus ten Brücke)

Jan Jenneskens nieuwe wethouder

Met de installatie van Jan Jenneskens (61) als wethouder namens D66 is het college van de gemeente Venray weer op volle sterkte. Meerlonaar Jenneskens is de opvolger van Martijn van der Putten, die voor de zomer aangaf naar Gilde Opleidingen te vertrekken waar hij als directeur bedrijfsvoering aan de slag is gegaan. Overigens stemden dinsdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering niet alle raadsleden in met de aanstelling van Jenneskens.

Vier van de 26 raadsleden (SP-fractieleider Jan Hendriks ontbrak) gaven met een schriftelijke tegenstem aan het niet eens te zijn met Jenneskens als wethouder, iemand stemde blanco, de andere 21 waren voor.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas een verslag van de raadsvergadering. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten