Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Ricardo Phoelich pakte de dagzege en leiding in het ONK Quads Masters.</p>

Ricardo Phoelich pakte de dagzege en leiding in het ONK Quads Masters.

(Foto: Maycel de Bruijn)

Ricardo Phoelich pakt dagzege en koppositie

Ricardo Phoelich heeft afgelopen weekend tijdens wedstrijden van het ONK Quads Masters (KNMV) de leiding gegrepen in de tussenstand. De in Maashees woonachtige motorcrosser wist op circuit de Witte Ruysheuvel in halverwege beide manches de koppositie over te nemen van Rick Haverdil (Hernen) en gaf die niet meer uit handen.

Phoelich werd op het podium vergezeld door Job Smits uit Ysselsteyn. Met een vierde en derde plaats in de manches werd Smits derde in het dagklassement. Britt Jans-Beken (Wanssum) behaalde tijdens het ONK Dames (KNMV) in Oss met de derde plaats eveneens een podiumplaats. In Boekel wist Joey van der Zanden (Wanssum) op het podium te eindigen in de klasse MX 2 Senioren (MON).

Donderdag meer informatie en alle uitslagen in nieuwsblad Peel en Maas.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten