Logo peelenmaasvenray.nl
De motorrijder ging onderuit in een bocht op de Beeteweg. Uitsnede foto.
De motorrijder ging onderuit in een bocht op de Beeteweg. Uitsnede foto. (Audica Video)

Motorrijder gewond in Blitterswijck

Bij een eenzijdig ongeval op de Beeteweg in Blitterswijck is maandagavond rond 18.45 uur een motorrijder (32) uit Horst gewond geraakt. De man ging in een bocht onderuit. Hij is met ernstig letsel opgenomen in het Radboudziekenhuis in Nijmegen. 

Volgens omwonenden kwam de motorrijder met hoge snelheid voorbij en verloor hij in de bocht de macht over het stuur. Hij werd mogelijk verblind door de laagstaande zon. Meerdere ambulances en politiewagens kwamen na de melding op het ongeluk af. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie. De motorrijder is onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De politie doet onderzoek.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten