Herdenking op Brits militair kerkhof | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Kranslegging door burgemeester Winants.
Kranslegging door burgemeester Winants. (Foto: Paul Poels)
Fotoalbums

Herdenking op Brits militair kerkhof

Jaarlijks worden op de eerste zondag na 17 september de slachtoffers herdacht die in de bittere strijd vielen in de slag van Overloon-Venray. Het is een traditie dat op deze herdenking Britse en vele Nederlandse gasten uit het hele land naar de begraafplaats in Venray komen.

In verband met corona was het dit jaar geheel anders en konden al deze bezoekers er niet bij zijn. Evengoed is in de gemeente Venray stilgestaan bij deze oorlogsslachtoffers en is er in een klein gezelschap een eerbetoon gebracht. Samen met de Bond van Wapenbroeders, St. Adoptiegraven en het Oranjecomité heeft burgemeester Luc Winants namens de gemeente Venray een krans gelegd bij het Brits militair kerkhof aan de Hoenderstraat in Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten