ZooParc opent nieuwe volière voor Chileense flamingo’s | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Madidi, het nieuwe expeditiedeel in ZooParc Overloon.</p>
Madidi, het nieuwe expeditiedeel in ZooParc Overloon.

(Foto: Zoo Parc Overloon)
Fotoalbums

ZooParc opent nieuwe volière voor Chileense flamingo’s

Madidi, het nieuwe expeditiedeel in ZooParc Overloon, is zaterdag officieel geopend. In de volière hebben ruim veertig Chileense flamingo’s hun nieuwe thuis gevonden. Naast deze roze-kleurige vogels zijn er ook kuifhoenderkoeten en kaneeltalingen te zien in het verblijf.

Het nieuwe expeditiedeel, waar bezoekers tussen de dieren lopen, was al langer een grote wens van general manager Roel Huibers. “Na Australië en Madagaskar wilden we heel graag dit stuk van de wereld extra belichten.” De Zuid-Amerika-expeditie wordt gefaseerd gebouwd. Na de volière wordt het gebied in de toekomst nog uitgebreid. Zo komen er in de toekomst nog meer vogelsoorten in de volière te zitten. Ook de witgezichtsaki’s verhuizen hier later naartoe.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten