Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Fietsvierdaagse Venray komt met alternatief

Algemeen

De organisatie van Fietsvierdaagse Venray heeft op zondag 11 oktober een alternatief evenement gepland. Er komt een eendaagse fietstocht met aansluitend een nazit met livemuziek en een loterij.


“Na lang wikken en wegen hebben we besloten om toch het een en ander te organiseren. We gaan er alles aan doen om iets moois neer te zetten op 11 oktober”, vertelt Ernst-Jan Kleinbussink, woordvoerder van Fietsvierdaagse Venray, enthousiast. De deelnemers van het eendaagse evenement kunnen kiezen uit de vertrouwde afstanden van 30,45 en 60 kilometer. “We hopen de inschrijving op korte termijn te kunnen openen. Mensen kunnen zich dan net als vorig jaar aanmelden via de website www.venraytickets.nl.”

Fietsvierdaagse Venray stond oorspronkelijk gepland van 21 tot en met 24 juli, maar ging vanwege de huidige coronacrisis niet door. De 36ste Fietsvierdaagse Venray staat gepland voor 20 tot en met 23 juli 2021. “Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een volledige fietsvierdaagse organiseren voor onze trouwe deelnemers. Daar gaan we in ieder geval wel voor.”

Uit de krant