Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Busje brandt uit op vluchtstrook A73

Een bedrijfsbus is donderdagmiddag volledig uitgebrand op de vluchtstrook van de A73. De brand zou zijn ontstaan door een technische storing in het voertuig. De bestuurder merkte het op en zette zijn voertuig aan de kant van de weg.

De bus vatte niet snel daarna vlam en brandde volledig uit. De snelweg werd deels afgesloten en daardoor ontstond er ter hoogte van Vierlingsbeek een file in de richting van Nijmegen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten