Jan Loonen (wethouder Venray), Bram Hansen, Jules Janssen en Randy Wattilete (DealKiezer), Rudy Tegels (wethouder Horst aan de Maas), Mischa Winkelhag (Rabobank Horst Venray)
Jan Loonen (wethouder Venray), Bram Hansen, Jules Janssen en Randy Wattilete (DealKiezer), Rudy Tegels (wethouder Horst aan de Maas), Mischa Winkelhag (Rabobank Horst Venray) Foto: Rikus ten Brücke

DealKiezer.nl starter van het tweede kwartaal 2020

Algemeen

Bram Hansen uit Venray is met zijn onderneming DealKiezer de starter van het tweede kwartaal geworden. DealKiezer is een online platform dat vraag en aanbod bij de verkoop van auto’s samenbrengt.

Het begon allemaal als een studieproject. Wat Bram al langere tijd opviel, was dat de verkoop van auto’s van particulieren aan autodealers niet altijd even transparant verloopt. Om hier verandering in te brengen is hij samen met oud-studiegenoten Jules Janssen en Randy Wattilete gestart met het uitwerken van het bedrijfsidee voor landelijk platform voor aan- en verkoop van auto’s.

Www.dealkiezer.nl is inmiddels een feit en het prille ondernemerschap van Bram, Jules en Randy is nu bekroond met de benoeming van starter van het tweede kwartaal 2020. “Het is een platform voor vraag en aanbod van auto’s, maar anders dan de bekende platforms”, legt Bram Hansen uit. “Tegenwoordig word je bij de verkoop van je auto geconfronteerd met een hele wereld aan mogelijkheden. Van het onderhandelen met vreemde mensen aan de deur tot onbetrouwbare verkoopsites. DealKiezer maakt het verkopers heel eenvoudig. Ze krijgen inzicht in alle biedingen en kunnen deze zelf vergelijken. Om vervolgens een keuze te kunnen maken op basis van reviews van RDW-erkende dealers.”

Ook meedoen?

Met de verkiezing van de Starter van het Kwartaal willen de initiatiefnemers, gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bovendien dingt de winnaar mee naar een prijs van 1500 euro voor de Starter van het Jaar. Ook meedoen? Kijk op: www.venray.nl/ondernemers. Aanmelden voor de verkiezing van de Starter van het derde kwartaal kan tot uiterlijk dinsdag 8 september 2020.

Uit de krant