Pip Alblas zingt zondagmiddag 14 juni bij Pelzer BAR BQ in Venray.
Pip Alblas zingt zondagmiddag 14 juni bij Pelzer BAR BQ in Venray. Foto: Persfoto

Pip Alblas zingt bij Pelzer BAR BQ

Algemeen

Barbecueën op het terras achter het oude postkantoor aan de Poststraat in Venray én ondertussen genieten van livemuziek van een topmuzikant. Het kan komende zondag 14 juni bij Pelzer BAR BQ, waar vanaf 14.30 uur Pip Alblas op de planken staat. De entree is gratis.

Pip Alblas (1996) is een singer-songwriter. Ze zong al voor ze kon praten en speelt daarbij ook al een aantal jaren gitaar. Het gitaarspelen ging al snel gepaard met het schrijven van liedjes. Pip schreef op haar twaalfde haar eerste liedje en is sindsdien niet meer gestopt. Ze schrijft nummers over het leven, liefde, en allerlei andere zaken. Als singer-songwriter haalt ze haar inspiratie uit muziek van Ed Sheeran, Ilse DeLange, Meghan Trainor en Jason Mraz. In het najaar van 2014 deed Pip auditie bij The Voice of Holland. Met haar auditienummer Hurricane belandde ze in Team Ilse. Nadat ze in de eerste liveshow het programma verliet, stortte ze zich op haar eigen muziek en bracht ze in mei 2015 haar eerste single Something on the Side uit. In november 2015 kwam haar debuut-EP Just the Intro uit. Haar tweede EP Chapter One verscheen op 30 juni 2017. Twee jaar later kwam ze met haar eerste volledige album op de proppen: Luckiest Fool. 

De zondagse muziekserie bij Pelzer BAR BQ krijgt op zondag 21 juni een vervolg met een optreden van Daniel Cane en op zondag 28 juni van Lara Kroon.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie over het programma van Pelzer BAR BQ.

Uit de krant