Olaf van Tol en Sandra Vogel.
Olaf van Tol en Sandra Vogel. Foto: Inther Group

Groeiende Inther Group versterkt team

Algemeen

Inther Group in Venray heeft zijn team onlangs versterkt met een extra uitbreiding op het gebied van sales- en businessdevelopment. Olaf van Tol is de nieuwe commercial director bij Inther Group en Sandra Vogel staat aan het roer van de nieuwe Amerikaanse locatie in San Francisco als business development manager. Inther Group wil zijn klantportfolio wereldwijd verder uitbreiden.

Zelfs in deze coronatijd blijft Inther Group gestaag groeien waardoor een uitbreiding niet uit kon blijven.

Juist nu is er volgens het bedrijf nog meer behoefte aan professionele automatiseringsoplossingen voor magazijnen. Olaf van Tol gaat voor extra slagkracht zorgen binnen de commerciële tak van de organisatie. Hij heeft jarenlange ervaring in verschillende sectoren in de logistiek, onder andere als business development manager bij DHL Supply Chain. Hier heeft hij gewerkt aan grote automatiseringsprojecten. Met zijn ervaring en kennis op het gebied van intralogistiek en automatisering is hij volgens het bedrijf 'een waardevolle toevoeging en kijken we ernaar uit om samen mooie stappen te gaan zetten'. Olaf van Tol: “Inther is een 'down to earth' en vooral innovatieve club die constant werkt aan mooie oplossingen voor klanten in alle sectoren. Ik kijk ernaar uit om de portfolio en het wereldwijde bereik van Inther Group verder te vergroten.”

Sandra Vogel gaat zich specifiek focussen op de belangrijke groeimarkt in de Verenigde Staten. Zij woont al jaren in Noord-Amerika en heeft een zeer uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van sales. Ze heeft haar expertise bij diverse internationale logistieke partijen in praktijk mogen brengen, waaronder bij Omni Logistics. Sandra Vogel: “Ik kijk ernaar uit om contact te gaan leggen met Amerikaanse bedrijven en met hen te bespreken hoe Inther innovatieve oplossingen heeft gerealiseerd voor vergelijkbare bedrijven."

Uit de krant