VieCuri Venray.
VieCuri Venray. Archief Peel en Maas

Bereikbaarheid VieCuri met Hemelvaart

Algemeen

Op Hemelvaartsdag donderdag 21 mei is de bereikbaarheid van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray aangepast. In verband met het coronavirus is bezoek aan patiënten op de verpleegafdelingen tot nader bericht niet toegestaan.

Op donderdag 21 mei zijn alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend. 

Op donderdag 21 mei is het niet mogelijk om bloed te prikken bij de priklocaties. Daarnaast is het op 21 mei niet mogelijk om bij de afdeling Radiologie röntgenfoto’s te laten maken. 

Op vrijdag 22 mei is het wel weer mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener? Bel dan de Huisartsenpost (HAP) via telefoon 0900-8818. Op donderdag 21 mei is de Huisartsenpost de hele dag geopend zoals een reguliere zondag (in Venlo de hele dag en nacht en in Venray tot 23.00 uur). Op vrijdag 22 mei is de Huisartsenpost normaal geopend vanaf 17.00 uur. Overdag kan contact worden opgenomen met de (dienstdoende) huisarts.

Uit de krant