Aangepaste openingstijden bij VuCuri op Koningsdag (maandag 27 april) en Bevrijdingsdag (dinsdag 5 mei).
Aangepaste openingstijden bij VuCuri op Koningsdag (maandag 27 april) en Bevrijdingsdag (dinsdag 5 mei).

Bereikbaarheid VieCuri op Koningsdag en Bevrijdingsdag

Algemeen

Op Koningsdag (maandag 27 april) en Bevrijdingsdag (dinsdag 5 mei) is de bereikbaarheid van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray aangepast. In verband met het coronavirus is bezoek aan patiënten op de verpleegafdelingen tot nader bericht niet toegestaan.

Zowel op maandag 27 april als dinsdag 5 mei zijn alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.  Met Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei) is het niet mogelijk om bloed te prikken bij onze priklocaties. Kijk op www.viecuri.nl/bloedafname voor de openingstijden van de beschikbare priklocaties.

Daarnaast is het op 27 april en 5 mei niet mogelijk om bij de afdeling Radiologie röntgenfoto’s te laten maken. Buiten deze dagen kan men van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur terecht bij VieCuri in Venlo en in Venray.

Mensen met klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener, wordt verzocht  huisartsenpost (HAP) te bellen via 0900-8818. De assistente stelt ze vervolgens enkele vragen om in te kunnen schatten of de bellers zelf iets kunnen doen of toch op bezoek moeten komen. Mensen kunnen alleen bij de huisartsenpost terecht op afspraak. 

Het landelijke alarmnummer 112 is alleen bedoeld voor spoedeisende hulp, voor acute levensbedreigende situaties.

Uit de krant