Het toneelstuk Madre Mia van Crescendo is op woensdag 22 april op Peel en Maas te zien.
Het toneelstuk Madre Mia van Crescendo is op woensdag 22 april op Peel en Maas te zien. Foto: Crescendo

Toneel Crescendo op Peel en Maas TV

Algemeen

Op Peel en Maas TV zijn de komende dagen ’s morgens om 9.00 uur toneelvoorstellingen te zien van de Ysselsteynse toneelclub Crescendo.

De serie begint donderdag 16 april om 9.00 uur met het toneelstuk Ballingschap in de Peel en eindigt op woensdag 22 april om 9.00 uur met Madre Mia. Toneelvoorstellingen en/of andere voorstellingen die ooit op dvd zijn opgenomen en op tv uitgezonden mogen worden, blijven van harte welkom bij de redactie van Peel en Maas (TV). “Muziek, cabaret, carnaval: in deze coronatijd zijn en blijven we op zoek naar lokale voorstellingen voor de vele thuiszitters”, zegt hoofdredacteur Ron Koenen van Peel en Maas (TV). “Ook de komende week lukt het weer om een aantal nieuwe uitzendingen op de lokale buis te brengen, zoals komend weekend, zowel zaterdag als zondag om 15.00 en 20.00 uur, de originele jubileumshow Gèr Gedaon en het laatste optreden van Grad en Petran op de zittingsavond Circus Mök van vastelaovesvereniging De Piëlhaas.”

Heeft u een dvd die uitgezonden mag worden op Peel en Maas TV? Neem dan contact op met de redactie via redactie@peelenmaasvenray.nl. 

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas het complete tv-overzicht.

Uit de krant