Korian Nederland doet oproep aan kinderen in Smakt | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: voorbeeld

Korian Nederland doet oproep aan kinderen in Smakt

Korian Nederland lanceert het initiatief Klein gebaar, groot geluk! "We roepen alle kinderen van Nederland op om kaarten, tekeningen en knutselwerken te versturen naar de bewoners van onze zorglocaties", laat de organisatie weten. Korian Nederland heeft per 1 februari Zorghuis Smakt overgenomen van Ontzorgd Wonen Groep. In totaal heeft het bedrijf afgelopen maand tien locaties van Ontzorgd Wonen Groep overgenomen. 

Hart onder de riem voor onze bewoners
Een groot deel van de bewoners heeft een vorm van dementie of een somatische zorgvraag. Door alle benodigde maatregelen ter preventie van een corona-uitbraak op de locaties is er veel veranderd. Bewoners begrijpen soms niet waarom hun families niet meer langs kunnen komen. Het is belangrijk dat zij weten dat ze niet worden vergeten en daar helpt dit initiatief bij.

Hoe het werkt
Maak (samen met je kind) een mooie kaart, tekening of knutselwerk en verstuur het naar één van de zorglocaties. De adressen vind je hier. Deel daarnaast dit bericht met jouw netwerk; de oppas, vrienden, vriendinnen, collega's en andere ouders zodat we alle bewoners van leuke post kunnen voorzien.

Korian Nederland
Korian Nederland is een van de grootste en meest vooruitstrevende organisatie voor welzijn, zorg en ondersteuning van ouderen in Europa. Het biedt een fijn en liefdevol (tijdelijk) thuis aan ouderen met een zorgvraag. Door middel van positieve zorg op maat met een kleinschalig en lokaal karakter proberen we elke dag betere en efficiëntere zorg te verlenen, om zo het maximale te betekenen voor de mensen voor wie wij zorgen.

Wil je meer weten?
Heb je nog vragen of wil jij jouw steentje bijdragen met de verspreiding van dit initiatief? Graag! Neem contact op met Nikki van Willigen via n.vanwilligen@steppingstones.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten