Directievoorzitter Angelique Jansen-Swinkels van Rabobank Horst Venray kondigt haar afscheid aan.
Directievoorzitter Angelique Jansen-Swinkels van Rabobank Horst Venray kondigt haar afscheid aan. Foto: Rabobank

Angelique Jansen neemt afscheid van Rabobank

Algemeen

Na 31 jaar gaat Angelique Jansen-Swinkels, huidig directievoorzitter van Rabobank Horst Venray, afscheid nemen van de Rabobank. 

Als gevolg van de voorgenomen samenvoeging per 1 juli van Rabobank Horst Venray en Rabobank Venlo e.o. is er een nieuw directieteam benoemd voor de nieuwe bank. De beoogde directie zal bestaan uit directievoorzitter Addy Lutgenau, huidig directievoorzitter van Rabobank Venlo e.o., en commercieel directeur Edwin de Bruijn, momenteel directeur bedrijven bij Rabobank Horst Venray. 

Angelique Jansen-Swinkels heeft de afgelopen 31 jaar verschillende functies mogen vervullen binnen de Rabobank, waarvan de afgelopen vier jaar als directeur van Rabobank Horst Venray: "Met de beoogde samenvoeging met Rabobank Venlo e.o. is dit het juiste moment om voor mezelf ruimte te nemen en na te denken over mijn toekomst en een nieuw perspectief. Trots ben ik op de realisatie van ons maatschappelijk plan Samen voor de Gezondste Regio 2025, waarmee wij op velerlei vlakken van betekenis mogen zijn in ons werkgebied. Ik ben daarbij ook enorm trots en heb veel respect voor onze medewerkers die zich in een sterk veranderende wereld, vol overgave en met veel enthousiasme blijven inzetten voor onze klanten. Ik kijk terug op vele plezierige contacten met klanten en andere belanghebbenden en de fijne samenwerking met de ledenraad en Raad van Commissarissen. Vanzelfsprekend blijf ik trotse ambassadeur van de Rabobank in onze mooie regio."

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Antoine Wintels: "We zijn Angelique zeer dankbaar voor haar inzet de afgelopen jaren voor Rabobank Horst Venray. Onze bank staat er goed voor, daar heeft Angelique in haar 4 jaar als directeur een belangrijk aandeel in gehad." Tijdens een communitybijeenkomst in het voorjaar wordt stilgestaan bij het afscheid van Angelique  Jansen-Swinkels.

Uit de krant