Afbeelding
Foto: Vivara

Officiële opening Vivara afgelast wegens coronavirus

Algemeen Coronavirus

De officiële opening van het Vivara Natuurbelevingscentrum in Venray is afgelast vanwege de snelle verspreiding van het coronavirus in Brabant en Limburg. 'Na overleg met betrokken specialisten hebben we helaas moeten besluiten om de officiële opening aanstaande vrijdag niet door te laten gaan', laat een woordvoerder van Vivara weten.

'We verwachten meer dan 350 mensen uit acht verschillende landen en willen het risico op besmetting voor onze partners en onze medewerkers minimaliseren. Het gezondheidsrisico, hoe klein ook, geeft voor ons de doorslag'. 

Later dit jaar komt er alsnog een moment en wordt de opening van het natuurbelevingscentrum en het 25-jarig bestaan van Vivara gevierd. De kortingsdagen van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 maart met 15 procent korting en diverse workshops gaan wel gewoon door. 'In deze tijden willen we afsluiten met iedereen veel gezondheid toe te wensen'. 

Het Vivara Belevingscentrum opende onlangs aan de Grotestraat 93  in Venray zijn deuren. Op ruim 1000 vierkante meter winkeloppervlakte kunnen mensen niet alleen terecht voor informatie over het diervriendelijk inrichten van hun tuin, maar presenteren ook groene en lokale samenwerkingspartners van Vivara zich. 

Uit de krant