Het Vivara Natuurbelevingscentrum  in het centrum van Venray.
Het Vivara Natuurbelevingscentrum in het centrum van Venray. Persfoto Vivara

Officiële opening Vivara Natuurbelevingscentrum

Algemeen

Het centrum van Venray is sinds kort een nieuwe winkel rijker. Aan de Grotestraat 93 opende onlangs het Vivara Natuurbelevingscentrum zijn deuren. 

Op ruim 1000 vierkante meter winkeloppervlakte kunnen mensen niet alleen terecht voor informatie over het diervriendelijk inrichten van hun tuin, maar presenteren ook groene en lokale samenwerkingspartners van Vivara zich. Op vrijdag 13 maart wordt het Natuurbelevingscentrum in het bijzijn van de burgemeester van Venray Luc Winants officieel geopend.

Ondernemer Jan Thomassen begon 25 jaar geleden op de zolder van hetzelfde pand - dat al 120 jaar in familiebezit is - met de verkoop van nestkasten. Dit was het prille begin van het bedrijf dat er nu staat. Het huidige Vivara, met het hoofdkantoor in Vierlingsbeek, ontwikkelt, produceert en verkoopt natuurbeschermingsproducten in tien verschillende landen, zowel via eigen en partnerwebshops als via tuincentra en dierenspeciaalzaken. Om de opening van het Vivara Natuurbelevingsdagen te vieren zijn er op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart feestelijke klantendagen. Het belevingscentrum is elke donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Elke laatste zondag, op koopzondag, is de winkel open van 12.00 tot 17.00 uur.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie over het Vivara Natuurbelevingscentrum. 

Uit de krant