Afbeelding
foto peel en maas

Alle optochten afgelast

Algemeen

De gemeente Venray heeft besloten om op zondag alle optochten af te gelasten. De harde wind en de flinke regenval die vandaag wordt verwacht heeft geleid tot dit besluit. 

Deelnemers van de kinderoptocht hebben de mogelijkheid om maandag mee te doen aan de grote optocht in Venray. Deelnemers dienen zich daarvoor maandag tussen 10.30 en 11.15 uur opnieuw in te schrijven in de jeugdtent. De kinderoptocht zal dan bij de Dr. Poelsstraat ontbonden worden. De deelnemers worden apart gejureerd en de prijsuitreiking vindt om 16.00 uur plaats in de jeugdtent. 

De Schanseknuppels uit Castenray heeft al laten weten de optocht op dinsdag vanaf 11.11 uur door te laten gaan. Ook de optochten in Smakt-Holthees (start 13.11 uur),  Leunen (start 13.30 uur), Merselo (start 15.49 uur), Oostrum (start 13.11 uur), Heide (start 12.33 uur), Oirlo (start 11.00 uur) en Vredepeel (start 13.33 uur) zijn naar dinsdag verplaatst. 

De grote optocht in Venray op maandag gaat vooralsnog gewoon door. Wel houdt de organisatie het weer nauwlettend in de gaten.

Uit de krant