LVK-finalist Pruuf Mar, Stef en Tamara Koonings, treedt op tijdens The Lion Sings Tonight 4.
LVK-finalist Pruuf Mar, Stef en Tamara Koonings, treedt op tijdens The Lion Sings Tonight 4. Archieffoto: Henk Lammen

The Lion Sings Tonight met Stef en Tamara

Algemeen

Nog maar nauwelijks bekomen van een druk vastelaovesseizoen, met een mooie finaleplek op het LVK, staan Tamara en Stef Koonings zondag 8 maart op het podium van The Lion Sings Tonight in BRL/Odeon, Hoenderstraat 10 in Venray. Het Ysselsteynse duo, bekend onder de artiestennaam Pruuf Mar, gaat tijdens dit muziekfestijn laten horen wat ze muzikaal nog meer in hun mars hebben dan carnaval.

Op het podium van Odeon-in-huiskamersfeer staan ook voor de eerste keer de mannen en vrouwen van Slipstream. Ook zij hebben enthousiast gereageerd op de uitnodiging van The Lion Sings en zijn aan de slag gegaan met het thema Vrijheid en het verzoek om samen te werken met andere muzikanten. Met als resultaat een gevarieerde setlist. Ook de band Reminder staat op de planken van editie vier van het muziekfestijn. 

Kijk op de Facebookpagina van The Lion Sings Tonight 4 om kaartjes te bestellen. Daarop staat ook een video van Fraay, de band die al eerder is aangekondigd. Komende week op Facebook meer informatie over de line-up van hét showcasefestival voor bands en artiesten uit Venray en omgeving.

The Lion Sings Tonight is een initiatief van Sander Brugmans en Bert Albers. Zij willen lokale muzikanten van alle leeftijden en in alle muziekstijlen een podium bieden. Elke artiest speelt een korte set van ongeveer vijf nummers. Eén daarvan rond een thema. Ook vragen ze de artiesten om samen te werken met anderen. The Lion Sings Tonight is een minifestival dat draait op vrijwilligers en zonder winstoogmerk. Na aftrek van de kosten worden de opbrengsten verdeeld onder de optredende artiesten. The Lion Sings Tonight ontvangt een kleine subsidie van het fonds voor kleine podia van de stichting Pop in Limburg.

Uit de krant