Afbeelding
Foto: Marcel Hakvoort

Lamberdina's Hoeve grote winnaar ondernemersprijzen Venray

Algemeen

Lamberdina's Hoeve heeft donderdagavond tijdens de uitreiking van de Venrayse ondernemersprijzen in de bomvolle Schouwburg Venray de Loek Nelissenprijs, de prijs van de vakjury, gewonnen. Niet veel eerder ging Lamberdina's Hoeve ook aan de haal met de Rabobank Publieksprijs.

Het thema Grensverleggend! stond tijdens deze editie centraal. De genomineerden zijn elk op hun manier grensverleggend bezig.

De gezamenlijke Venrayse Ondernemersverenigingen, verenigd in het Venrayse Ondernemers Platform (VOP), reiken sinds 2002 jaarlijks de Loek Nelissenprijs uit aan de ondernemer van het jaar en de Rabobank Publieksprijs aan de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie. De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving. De genomineerden waren PIT voor jouw administratie, Lamberdina's Hoeve, Expert Venray, Kusters 2.0, Gastrobar TOF en De Mulder Keukens op Maat. De presentatie van de avond was in handen van Frank Claessens.

Op Peel en Maas TV is komende zaterdagavond een verslag van de bekendmaking van de Venrayse ondernemersprijzen te zien. Aanvang: 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondagavond 18.00 uur). 

Foto's Marcel Hakvoort. 

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant