Archief Peel en Maas

Vrouw rijdt in op politieauto

Een vrouw is dinsdagavond in Oostrum met een gestolen busje met paardentrailer op een politiewagen ingereden. Dat gebeurde na een achtervolging, die de politie had ingezet na een melding van diefstal van het busje en de trailer.

Dit gebeurde ter hoogte van de Newtonstraat in Oostrum. De politieagent die in de auto zat, raakte hierbij niet gewond. Bij de achtervolging waren verschillende voertuigen betrokken. Toen een van de politieauto's de weg blokkeerde, reed de bestuurster kennelijk doelbewust op de politieauto in. Hierna kwam het busje waarin zij zat tot stilstand en kon zij worden gearresteerd. Het gaat om een 33-jarige vrouw.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten