Logo peelenmaasvenray.nl
Voorzitter Jo van Lieshout (midden) met de jubilarissen Gonnie Lenards (links) en Ine van Tilburg (rechts).
Voorzitter Jo van Lieshout (midden) met de jubilarissen Gonnie Lenards (links) en Ine van Tilburg (rechts). (Foto: Zonnebloem)

Jubilarissen Zonnebloem

Tijdens de onlangs gehouden kerstviering van de Zonnebloem, waaraan meer dan honderd personen deelnamen, werden twee vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Gonnie Lenards en Ine van Tilburg zetten zich al tien jaar in voor de Zonnebloem. Dan doen ze door bij een of enkele gasten regelmatig op bezoek te gaan, een kopje koffie te drinken of met die gasten ergens naartoe te gaan. Maar zij zetten zich ook in bij de landelijke bootreizen waarvoor veel vrijwilligers nodig zijn. Bij de Venrayse afdeling Rooy organiseren zij bovendien met andere vrijwilligers ook regelmatig groepsactiviteiten. De ene keer kleinschalig, dan weer voor een veel grotere groep. De afdeling Rooy is ze daarvoor zeer dankbaar. Namens de directie van de landelijke vereniging Zonnebloem mocht voorzitter Jo van Lieshout de beide dames de zilveren waarderingsspeld opspelden en een daarbij horende oorkonde overhandigen. Met uiteraard een bloemetje.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten