De genomineerden voor de Venrayse  ondernemersprijzen.
De genomineerden voor de Venrayse ondernemersprijzen. Foto: Rikus ten Brücke

Venray in bedrijf in teken ondernemersprijzen

Algemeen

Op Peel en Maas TV is op zaterdag 14 december om 19.00 uur een nieuwe uitzending van Venray in bedrijf te zien. Dit keer gaat presentator Rob van Lieshout op locatie op bezoek bij de genomineerden voor de Venrayse Ondernemersprijzen (VOP).

Ook praat hij met voorzitter Joost van der Weiden van de organisatie over onder meer het thema van dit jaar: Grensverleggend!. De genomineerden zijn PIT voor jouw administratie, Lamberdina's Hoeve, Expert Venray, Kusters 2.0, Gastrobar TOF en De Mulder Keukens op Maat.

Deze zes bedrijven, gekozen door de ondernemersverenigingen, strijden om de felbegeerde Loek Nelissen Prijs en de Rabobank Publieksprijs. Beide prijzen worden op donderdag 9 januari 2020 uitgereikt in Schouwburg Venray. De genomineerden van 2020 zijn elk op hun manier grensverleggend bezig. De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving.

Deze uitzending wordt vanaf zaterdag 14 december 19.00 uur elk uur herhaald tot en met zondag 15 december 18.00 uur en van woensdag 18 december 19.00 uur tot en met donderdag 19 december 18.00 uur.

Venray in bedrijf wordt een keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV.

Uit de krant