Logo peelenmaasvenray.nl
IVN Geijsteren-Venray zet op 24 november een wandeling door drie dorpen op touw.
IVN Geijsteren-Venray zet op 24 november een wandeling door drie dorpen op touw. (Foto: IVN)

Wandeling door drie dorpen

IVN Geijsteren-Venray houdt op zondag 24 november een 5 kilometer lange driedorpenwandeling in de gemeenten Venray en Boxmeer en twee provincies Limburg en Brabant. De wandeling start om 10.00 uur bij de Mariakapel aan de Kapelstraat in Holthees.

Tijdens de driedorpenwandeling maken de deelnemers kennis met een rijke historie, een gevarieerd landschap en natuur gecreëerd door de Maas. Natuurlijk heeft ook de mens in de loop van de tijd ook de nodige invloed uitgeoefend en deze cultuurhistorische aspecten worden onderweg eveneens belicht. Elk seizoen heeft haar eigen verhaal over de natuur. In de herfst heeft het gebied zijn eigen sfeer.

Geïnteresseerden zijn welkom om mee te wandelen. Deelname is gratis.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten