Supermarktondernemer Guido van Dijck is apetrots op het Venrayse bordspel. Foto: Henk Lammen
Supermarktondernemer Guido van Dijck is apetrots op het Venrayse bordspel. Foto: Henk Lammen Foto: Henk Lammen

Venrays Monopolyspel

Algemeen

Hotels bouwen op de Albionstraat in Leunen of huizen plaatsen aan het Grootdorp in Merselo. Het kan binnenkort allemaal bij het Venrayse Monopolyspel. Het gezelschapsspel is vanaf maandag 4 november te verkrijgen bij supermarkt Plus Guido van Dijck aan de Kruidenlaan in Venray. Klanten ontvangen bij iedere 10 euro aan boodschappen een spaarzegel en bij 25 zegels is de spaarkaart vol. Om het spel uiteindelijk in handen te krijgen, dient nog 29,95 euro te worden bijbetaald. De actie loopt tot en met 14 december.

Alle dorpen hebben hun eigen plek gekregen op het bordspel. Oostrum en Venray komen zelfs vaker aan bod. Bij het zien van het spel rijst natuurlijk de vraag: wat is de duurste straat en welke straat is het goedkoopst? De duurste straat is de Julianasingel in Venray en de goedkoopste straat is de Johan van Stalbergweg in Vredepeel. "Op de keuzes die we hebben gemaakt, zal vast commentaar komen, maar we hebben alles uiterst zorgvuldig gekozen", legt supermarktondernemer Guido van Dijck uit.

De supermarktondernemer zag een tijd geleden een aangepaste editie van het Monopoly voorbijkomen. "Dat was de editie van Bennekom. Toen dacht ik: waarom maken we geen editie voor Venray? En nu is die editie er. We hebben iets unieks in handen. Ik begrijp dat 29,95 euro niet spotgoedkoop is, maar het spel is ook een mooi cadeau voor de feestdagen."

Als mensen het spel uiteindelijk openen, dan vinden zij een kortingsbon van vijf euro. De coupon is te besteden bij de Plus van Guido van Dijck. Er worden duizend spellen op de markt gebracht.

Uit de krant